1 kommentar til “Kontakt”

 1. Kære Stine

  Tak for en skøn blog!
  Jeg hedder Helene og arbejder i virksomheden Sprogeriet. Som navnet måske afslører, arbejder vi i Sprogeriet med sprog, mere specifikt børns sprog og børns sproglige udvikling. Vi laver forskellige værktøjer, fx brætspil, apps, digital platform, bøger mv.

  Senest har vi udviklet en børnebogsserie til de mindste (1-3 årige). Bøgerne skal læses som helt almindelige børnebøger, men godt skjult i indholdet, er det lagt sprogstrategier ind, så man helt og aldeles automatisk støtter sit barns sproglige udvikling, mens man læser om BOBBY. Bøgerne er udviklet i tæt samarbejde med både børn og deres voksne, og hver bog har sit helt eget sprogområde som fokus.

  Årsagen til min henvendelse er jo egentlig, at vi rigtig gerne vil have dig til at læse BOBBY Bøgerne og bagefter fortælle verden om dem.
  Sandheden er, at vi aldrig har lavet sådan et samarbejde før og i virkeligheden ikke har nogen anelse om, hvordan et sådan samarbejde forløber eller hvordan det kommer i stand. Men efter at have luret (en del) på din blog, synes vi det kunne være så fint et sted at få vist BOBBY Bøgerne frem.
  Hvis du nu også synes, at BOBBY lyder skøn og som en fyr, du godt gider fortælle verden om, så hører jeg meget gerne fra dig.

  Du kan læse om den lille fyr her: https://sprogeriet.dk/bobby-bgerne

  Venligst,
  Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *