Om Jernmor.dk

Bloggen her er en udspringer af en anden. I 2013 bloggede jeg om at løbe, cykle og svømme. Hver dag og i mange timer ad gangen. Den gang var fokuset nemlig, at jeg skulle køre ironman. Den blev gennemført og ganske få uger efter stod jeg i en udfordring, der var langt større end ekstrem-sport: En positiv graviditets-test.

Med det i mente ændrede jeg domæne og ville nu bevise, at jeg sagtens kunne jonglere moderskabets magiske opgaver med et fuldtidsarbejde og mange timer i løbeskoene og på en racercykel hver dag.

Det gik. I en periode. I 2015 blev jeg gravid med tvillinger og siden har min racercykel stået i skuret og jeg har ikke skrevet et eneste indlæg om triathlon. 

Til gengæld skriver jeg nu om voksenlivets mange facetter: Om karriere, familieliv, børneopdragelse, teltture, ferier og parforhold. Og alle de ting der ikke hører til nogle af de kategorier.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er midt i trediverne, har en baggrund som jurist og til hverdag bestrider en lederstilling, alt imens jeg forsøger at jonglere et nogenlunde nærværende familieliv med 3 børn, en mand, et hus og en hund.