Sommerhus-tur i Blåvand

Reklame for Nordsee Holidays/Pressetur

Særligt Vestjylland får altid mit hjerte til at banke lidt hårdere. Det var der, jeg fik mit første voksenjob, det var der, jeg mødte min mand og det var der, jeg fødte mit første barn.

Der havde jeg nogle af mine allerbedste år og særligt Vesterhavet og naturen i området får mit blod til at bruse i kroppen. Derfor skulle jeg ikke tænke to gange, da mediebureauet Monster spurgte, om vi ville deltage i en tur til Blåvand.

Min mand går i skole og kunne ikke få fri. Jeg tog derfor afsted med min mor, og min mand og min stedfar skulle ankomme midt på ugen. Det skulle senere vise sig, at være held i uheld.

Sommerhuset vi var indlogeret i, var derfor virkelig stort. Der var plads til flere familier med 4 soverværelser, sovesofaer og 2 hems til de modige børn. I haven havde vi et jacuzzi til stor glæde for særligt børnene. Min mor og jeg havde store ambitioner om at hoppe i jacuzzien hver aften, men tre børn formår at suge alle kræfter ud af én og medføre en fælles form for koma, som vi landede i på sofaen hver aften.

Desuden havde vi vores store hund, Frank, med. Det er nemlig tilladt at medbringe op til to husdyr i sommerhuset, hvilket virkelig ellers kan være en udfordring, når man skal finde sommerhuse rundt omkring i Danmark. Nordsee Holidays har sommerhuse i Henne, Blåvand og Vejers og i mange af dem må man medbringe husdyr.

I min optik indeholder Blåvand og området omkring Oksbøl noget af det smukkeste natur i hele Danmark. brede strande, store klitplantager og et kronvildtsreservat er kun få af de elementer, der gør området helt særegent.

Blåvand er et lille ferieparadis. Det var et område, vi ofte besøgte, da vi boede i Esbjerg, da det altid emmede af ferie med god is, mange butikker og mulighed for flere aktiviteter. Blandt andet ligger gourmetbutikken Hr. Skov midt i byen, hvor man kan finde alt fra kød til oste. Derudover er der mange aktiviteter for børn, som minigolf og zoo

Det var en virkelig dejlig tur, hvor vi fandt rav ved Vesterhavet, fik spillet minigolf og hygget os godt og grundigt. Vi havde naturligvis set frem til, at børnenes far skulle komme midt på ugen, men alt imens vi var afsted, var der sneget sig corona ind på hans arbejdsplads, som endte ud i en positiv test. Det var derfor held i uheld, at vi netop tog afsted i den uge og undgik at blive udsat for smitte.

Du kan se det hus, vi boede i her.

Træk vejret dybt ind

Velkommen til kaos. Til leverpostej på væggene, kampe om plastik-farvede IKEA-kopper, realkredit-lån og kampen om ikke at blive vanvittig midt i det hele. Før løb jeg ironman og ekstrem-løb. Nu består min største udfordring primært i at få lov til at sove længe og ikke at glemme et eller flere børn, når jeg skal ud af døren om morgenen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *