Store ændringer

Da jeg den 12. marts stak min computer ned i min taske, anede ieg ikke, hvordan livet ville udforme sig. Danmark var lukket ned og jeg var noget sørgmodig ved tanken om, at jeg skulle undvære mine søde kolleger i de 14 dage.

Jeg var netop blevet forfremmet og jeg var stort set glad hver eneste morgen, jeg satte mig op på min cykel og trampede afsted i pedalerne for at tage på arbejde. Jeg så på ingen mulig måde, at jeg 4 måneder efter ville sidde med en ny ansættelses-kontrakt i hænderne og overdrage mine afholdte projekter videre til nye, gode kræfter.

Meget har ændret sig siden. Først og fremmest blev de forventede 14 dage til 3 måneder

2019 har definitivt været det mest skelsættende år i mit liv. På den rigtig træls måde. Vi mistede én af vores bedste venner til en vanvidsbilist, jeg mistede min bror og der var mange skeletter der pludselig væltede ud af skabet, som jeg ellers havde en forventning om var dybt begravet.

Det har først og fremmest betydet en ændring i mig. Med corona har fået et enormt stort behov for, at kunne planlægge min egen tid og jeg vil i bund og grund gerne kunne bestemme, hvornår jeg arbejder – indenfor rimelighedens grænser naturligvis. Jeg føler et stort behov for, at jeg kan hente mine børn tidligt den ene dag og kan arbejde sent en anden dag, når børnene sover og min mand alligevel føler et behov for at lave noget andet end at tale med mig.

Derudover har jeg et stort udviklingsgen. Jeg har en stor forkærlighed for digital formidling og jeg elsker at kombinere jura med kreativitet. Den type jobs hænger ikke på træerne. Derfor har jeg valgt, at springe ud fra en høj klippe og ned i ukendt farvand. Jeg forlader mit trygge, velkendte job i staten og skifter det ud med en stilling i det private, hvor jeg skal være chef i en virksomhed der blandt andet udvikler faglige videoer og podcasts.

Det er på nedsat tid og det frigiver netop tid til både mine børn og alle de andre ting, jeg har søsat.

Podcast

Og i forlængelse af det kan jeg jo vende blikket mod de andre ting. Jeg har først og fremmest kastet mig ud i podcastens vidunderlige verden og har sammen med Lillemor startet podcasten “Tæl til ti”, jeg kan love får revet lidt i hjertekuglen. Ved siden af det, har jeg kastet mig ud i en lidt mere fagligt funderet podcast. I “Voksenguiden” interviewer jeg specialister og fagfolk, der har viden om problemstillinger og situationer, som vi alle kommer til at tage stilling til i ens voksenliv.

Første afsnit om privatøkonomi ligger lige nu på Spotify.

Så alt i alt sker der meget ud i virkeligheden. Men det hele føles rigtigt og selvom det er så uendelig trist at sige farvel til mennesker og steder, man holder meget af, må man ind imellem gribe de bolde, der bliver kastet ens retning.

Der kommer også til at ske ændringer på bloggen her. Den rykker i hvert fald placering. Mere om det.

Tak fordi du følger med. Husk, at jeg altid gerne tager imod konstruktiv feedback, hvis du gerne vil se mere af noget. Både her, på instagram og i podcasteriet.

Træk vejret dybt ind

Velkommen til kaos. Til leverpostej på væggene, kampe om plastik-farvede IKEA-kopper, realkredit-lån og kampen om ikke at blive vanvittig midt i det hele. Før løb jeg ironman og ekstrem-løb. Nu består min største udfordring primært i at få lov til at sove længe og ikke at glemme et eller flere børn, når jeg skal ud af døren om morgenen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *