Lidt taletid til barnlig far.

Hvis der er noget, jeg er imponeret over, er det mennesker, der kan jonglere flere børn end jeg. Allan har mange flere end jeg har, så han har fået lidt taletid her. 

Jeg er far…. Barnligfar.Jeg har fået lov til at lave et gæste-indlæg her til Jernmor. Så… Hej 😁Måske du kender mig fra min Facebook-blog af selvsamme navn: ‘Barnligfar’.Her skribler jeg løs om… Ja, om mig😆

En stor del af opslagene handler om det at være forælder til en børneflok som er større end de flestes.Min bedre halvdel og jeg har nemlig snart 8 børnebande-medlemmer til sammen.

Min kone og jeg blev kærester for cirkus-cirka 6 år siden, og i samme omgang blev vi det man i moderne sprog kalder en sammenbragt familie.Hun havde 4 rollinger og jeg medbragte selv 1 styk barn til Familie-puljen.Den hurtige matematik-mester har nok regnet ud, at det giver 5 børn, så allerede fra startskuddet havde flokken en betydelig størrelse. Og af eget genetisk byggemateriale har vi så tilføjet yderlige 2 medlemmer til gruppen, så vi i skrivende stund har 7 sammen.Samtidig er min kones mave blevet større, og det skyldes altså ikke chokolade, men fordi hun er gravid, og til august popper hun medlem nummer 8 ud.

At være en stor familie kræver at man bliver ret skarp til praktiske løsninger samt hverdagens logistik med aflevere-hente, lave madpakke, koordinere fritidsaktiviteter, lave aftensmad samtidig med et arbejde som skal passes… og cirka 500 andre ting.Men faktisk tror jeg ikke vores hverdag er så anderledes end mange andre med børn. Ja, vi har lidt flere af dem… En del flere måske😝Men at have børn er jo hårdt uanset om man har 1 barn eller 100 børn… Ikke at vi går efter at ramme 100 børn😆Vi bor ikke i en kæmpe villa, med ekstra børnetilbygning. Næ, vi bor skam i en helt almindelig lejlighed på 108kvm.

Faktisk er vi lige flyttet fra en ejendom med 177 kvm med masser af udeareal, til denne lejlighed, Hvor vi har skåret en del kvadratmeter væk. Det var et aktivt valg, da vi ønskede at bo billigere, samt tættere på børnenes skole. Mange af vores rollinger deler værelse, kun den ældste teenager har eget kammer. Men selv de to næst-ældste piger deler værelse.“jamen du har da ingen fritid??

”Jo, jeg elsker stadig at træne jævnligt, hvilket jeg prioriterer højt… Det er “mig tid” .

Det giver mig overskud til det at være far… Barnligfar.

Følg mig her 👇

www.facebook.com/barnligfar.dk

Træk vejret dybt ind

Velkommen til kaos. Til leverpostej på væggene, kampe om plastik-farvede IKEA-kopper, realkredit-lån og kampen om ikke at blive vanvittig midt i det hele. Før løb jeg ironman og ekstrem-løb. Nu består min største udfordring primært i at få lov til at sove længe og ikke at glemme et eller flere børn, når jeg skal ud af døren om morgenen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *