Idiotiske ting jeg i ramme alvor har tænkt jeg skulle være

Som så mange andre danskere bruger jeg denne søndag aften på at se Zulu Comedy Galla. Jeg har et stort svagt punkt for danske standup. For dem der ikke kender konceptet, er der tale om et årligt show, hvor årets komiker bliver kåret. I bund og grund er der egentlig bare tale om et program, hvor de danske komikere hylder hinanden.

Undervejs i programmet blev jeg mindet om, at jeg under en forvirret periode i mine tyvere overvejede at blive komiker. Og det kan godt undre alle, der kender mig, da jeg egentlig ikke er særlig sjov. Jeg kom faktisk så langt, at jeg skrev hvad der svarede til 25 minutters idiotiske jokes, der egentlig ikke var synderlig sjove. Ala “Hvorfor hedder Hedehusene Hedehusene? Noget skulle de jo hedde… husene..”

Og det fik mig til at overveje, hvad jeg ellers har overvejet af karrieremuligheder inden jeg landede på den store universitets-hylde. Hvor jeg trygt og rart fik en kandidateksamen, der gjorde, at jeg ikke længere skulle overveje, om jeg skulle være stand-up komiker.

De overvejelser vil jeg lige delagtiggøre jer i nu.

 

Jockey

En tung efterårsdag overværede jeg den årlige Hubertus-jagt i Dyrehaven. Da overvejede jeg sådan helt oprigtigt, om jeg skulle blive jockey. Altså sådan en der rider rigtig hurtig på en hest.

Jeg begyndte endda at læse op på, hvad der skulle til.

Det hele virker lidt idiotisk set i lyset af, at jeg er bange for heste og ikke har siddet på én siden 1994, hvor jeg sad på en pony ved navn Buster, der nægtede at bevæge sig, fordi den hellere vil æde og jeg lignede en idiot foran alle de andre ride-piger og besluttede at heste og jeg ikke var foreneligt.

Guide på en kanalrundfart

Måske har det været en sommerdag, hvor jeg har kigget ud over det københavnske kanaler, men i en lang periode mente jeg, at guider på en kanalrundfart havde det fedeste job i verden. Tænk at sejle rundt på de københavnske kanaler med glade turister hver eneste dag. Det ville jeg sgu da sagtens kunne klare.

Indtil jeg kom i tanke om, at jeg hverken kunne fransk eller tysk og derudover hverken interesserede mig for historie eller arkitektur.

Dørmand

Det var vist i den periode, hvor jeg kom meget i det københavnske bymiljø og ville revolutionere den del af verden og vise, at man sagtens kunne tale fulde mænd, der ville slås til fornuft.

Jeg er 1.63. Og egentlig ikke særlig pædagogisk.

Det sker stadig ind imellem, at jeg overvejer at blive madanmelder eller blive tjener på et krydstogtskib. Det er nok bare ikke særlig forenelig med de tre børn, jeg ofte har på slæb.

 

 

 

 

Træk vejret dybt ind

Velkommen til kaos. Til leverpostej på væggene, kampe om plastik-farvede IKEA-kopper, realkredit-lån og kampen om ikke at blive vanvittig midt i det hele. Før løb jeg ironman og ekstrem-løb. Nu består min største udfordring primært i at få lov til at sove længe og ikke at glemme et eller flere børn, når jeg skal ud af døren om morgenen.

4 kommentarer til “Idiotiske ting jeg i ramme alvor har tænkt jeg skulle være”

  1. Du er jo MEGA sjov og elsker den med Hedde Husene! 🤣🤣🤣🤣 jeg har ikke set Zulu C. AG (jeg var for femten år siden glad for stand up måske mest af alt fordi min kære nabo var Mikael Wulff), i dag er jeg not so much (Pia Christmas Møller er i dag min nabo 🤔)… men forleden taggede jeg Linda P og i en story og hun delte den hvor hun skrev hun var Starstrucked fordi hun vidste hvem jeg var og nu kan jeg sgu godt lide Linda P i hvert fald ✌🏽😉 Nå, men tilbage til meningen med min kommentar – Du er den sjoveste om end én af dem, jeg følger herinde på IG så do it, do it – vidste forresten heller ikke at Annika Åkjær (staves det sådan og er det det hun hedder?) var så skide humoristisk og cool. Su og hende… What a duo!

    1. DU er fandme dejlig, May. Og jeg missede dig forleden.

      Jeg er også blevet helt forelsket i Annika. Jeg er vild med hende. Jeg må have gang i min ukululele, så går vi live.

  2. I morges var der et indslag i radioen om dem der sejler rundt i Københavns havn og samler ca. 1 ton skrald om ugen. ‘Fantastisk job!’ var min første tanke, ‘det skal jeg lave!’. Jeg er vel at mærke ved at afslutte en PhD i materialefysik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *