Gave-ideer til fars dag

 

Fars dag nærmer sig.

Normalt er jeg i vanvittig dårlig tid og overvejer aftenen før, hvordan jeg lige får pakket leverpostejen fra køleskabet ind på en pæn måde, så den kan gå som en gave. Men denne gang prøver jeg at være i god tid. Der er mange, der ikke tror på den slags – mors dag, fars dag, Valentins dag.. Men jeg synes nu, at det er en fin anledning til, at vi lige anerkender hinanden. Det er vi nemlig ikke så gode til i hverdagen.

I går spurgte jeg ud på Instagram, om nogen havde nogle gode ideer. Og det kan man i den grad sige, at nogen havde. Så mange at det ville være ægte egoisme, hvis jeg holdt dem for mig selv. Så nu får I dem også. Endda delt op i kategorier. Hvis nu der sad nogen derude og var lige så blank i mande-gaver, som jeg er.

Noget af det er ret dyrt. Andet er lidt mere menneske-priser, men jeg har delt alt videre ukritisk. Måske der alligevel sidder nogen, der kan bruge det.

Til hus og have (De lidt dyrere ting.. som jeg ikke aner, hvad er. Men det lyder maskulint)

Oplevelser (Giv børnene til nogen andre og nyd et par timer uden skrigeri..)

Mad og drikke.. (Det er nemt..)

 • En god rom eller whiskey
 • Hjemmelavede småkager
 • Øl, hvor man selv kan lave mærkater fra Crafted By  Koster ca. 200 kroner for 6 styk)
 • Chokolade

Personlige gaver

Køkkenting (Det er meget mandigt og ligestillings-orienteret og sende en mand i køkkenet..)

Personlig pleje

Tøj og beklædning

Andet

Træk vejret dybt ind

Velkommen til kaos. Til leverpostej på væggene, kampe om plastik-farvede IKEA-kopper, realkredit-lån og kampen om ikke at blive vanvittig midt i det hele. Før løb jeg ironman og ekstrem-løb. Nu består min største udfordring primært i at få lov til at sove længe og ikke at glemme et eller flere børn, når jeg skal ud af døren om morgenen.

6 kommentarer til “Gave-ideer til fars dag”

 1. Åhh – jeg synes at det er vanskeligt med de gaver. Ikke egentligt at købe noget – det er jo let at købe ting – men tænker jo at det skal være vores datter der giver noget til sin far. Det var den måde jeg fik en stof løvebroche af min datter til morsdag. Så nu tænker jeg at vi skal ud og finde noget mindst ligeså magisk til far;-) Glædelig fars dag til Jesper når vi kommer dertil.

  1. Mor_til_3plys2

   Enig, det er børnene der fejre deres far og børnene der skal give noget… Vi kan guide og hjælpe dem, men i sidste ende bør det være deres personlige gave, om det så er en sten de har fundet på vej hjem fra institution, en tegning eller en købt dims de SELV har valgt (giv et 2 muligheder hvis børnene er små)
   Vi mødre skal hylde VORES egen far 😜

   Vi fejrer i øvrigt ikke selv fars, mors eller Valentinsdag… Vi elsker og værdsætter hinanden hver dag 🤷🏻‍♀️

   1. Hvor er I bare gode. Jeg må indrømme, at vi er meget dårlige til at prioritere og anerkende hinanden i hverdagen. Så vi bliver nødt til at inddrage fødselsdage, valentins dag osv. for at få det gjort. Ellers glemmer vi det ganske enkelt.
    Og det er selvfølgelig fra børnene selv og ikke fra mig. Jeg har faktisk ingen kontakt til min egen far, da han forsvandt, da jeg var 6 år, så jeg bruger gerne lidt ekstra penge på at hylde manden til mine egne børn, når anledningen er der. Især fordi han virkelig knokler i hverdagen og ofte tager en kæmpe tørn.

  2. Årh, hvor fint. Var det noget Thomas, har lavet med hende? Mine er mere på et stadie, hvor de end ikke kan holde en tusch på papiret.Men det er helt sikkert noget, der skal gives fra børnene. Min fantasi omkring det er bare stort set ikke eksisterende.

 2. Absolut ikke noget til have/køkken. Tænk på hvad du selv fik for nylig.Check lige frederiksdalsklatrebane.dk , der vil han bestemt ikke hænge med rø… 2 cm over jorden. Eller hvad med en omgang massage på 50 min, det er bare så skønt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *