En tur i Sverige og en nat fra helvede

Sommerferie i Jesperhus

(Reklame for Jesperhus)

Jeg ligger pt i vores flotte 80’er-camp-let på en campingplads i Jesperhus. Da vi sidste år skulle på camping og i den forbindelse købte telt-vidunderet her, blev jeg af flere af dem, der læser med her, anbefalet Jesperhus. Dog var alt udsolgt, så vi endte i Nordjylland. 

I starten af året modtog jeg så en mail fra stedet her, der spurgte om vi havde lyst til at komme på besøg. Henset til mine børns afhængighed af lokationens YOUTUBE-kanal og de anbefalinger, jeg ellers har fået, takkede vi ja og har (især børnene) glædet os siden.

Og selvom vi ikke har aftalt, at jeg skal skrive noget som helst, vil jeg gerne give stedet en anbefaling med på vejen, da det er et sted, vi absolut vil besøge igen og ikke kendte meget til i forvejen.

Her er alt hvad et lille børnehjerte begærer. Svømmehal, legeland, havfruetræning, piratshows og dyrepasning. Jesper og jeg har rent faktisk kunne føre op til flere samtaler, fordi børnene har været underholdt. Og det sker meget sjældent.

Så selvom vores 80’er-camplet ikke ligefrem kunne håndtere nattens skybrud og enkelte af os, har gået rundt i vådt tøj hele dagen. Og selvom at jeg på ny har scoret mig en galoperende influenza, er vi i den grad glade for at vi tog afsted.

Det har indtil videre været et åndehul for især de voksne ovenpå sommerens begivenheder. Og en fest for børnene. Og så har vi endda 3 dage endnu.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i Sverige og en nat fra helvede