Smagen af utilstrækkelighed

Sommerens børneløb i København (og en lille konkurrence)

Indimellem kan det være svært at få børnene ud og bevæge sig lidt. Børneløb er en rigtig god anledning til at få lidt luft under de små børne-vinger.

 

I sidste weekend deltog vi i løbet “Junglerun”, der afholdes i hele landet.

Det er 4 kilometer med lege og forhindringer undervejs og Ellie var svært begejstret. Mest bagefter, da hun fik sin medalje. Det kender jeg godt. Når man er ude på et sådan løb, kan man sagtens få lidt ondt af sig selv undervejs. Jeg har i den grad også grædt mig igennem mange løb.

Det var en virkelig fin oplevelse og hver gang vi deltager i den slags, bekræfter det mig i, at vi burde gøre det noget mere. Jeg vil gerne lære hende, at det er fedt at bevæge sig og give hende nogle oplevelser, der bekræfter hende i, at hun sagtens kan den slags.

Jeg har derfor kigget lidt på, hvad der er arrangeret af sommerløb sommeren over i Københavns-området og har lavet en liste over løb, der kunne være sjove at deltage i.

Royal Run – d. 10. juni

Løbet, der sidste år blev arrangeret i anledning af Kronprinsens runde fødselsdag, bliver arrangeret igen i år i hele landet. Børneløbet i København består af en løbetur på 1,6 km. og der er medaljer bagefter.

 

Klovneløbet i Valby – d. 16. juni

Hvis der er noget, der kan få mit hjerte til at slå et ekstra slag, er det personer, der gør noget ekstraordinært for syge børn. Det gør hospitals-klovnene, der hver dag får smilet frem hos både syge børn og deres pårørende. Efter vi lå indlagt med de små i forbindelse med deres fødsel, har jeg fast støttet hospitals-klovnene, fordi jeg kunne se, hvor vigtigt deres arbejde var.

Sidste år deltog Ellie og jeg i de to kilometers løb og udover løbet var der en hel del underholdning, medaljer til børnene og lodtrækningspræmier. Når man deltager støtter man altså arbejdet med de syge børn.

Det koster 70 kroner at deltage. Og jeg har købt to ekstra startnumre, så hvis du smider en kommentar, har du mulighed for at vinde 2 billetter.

Pjerrot-løbet – d. 16. juni 

Pjerrot-løbet, som navnet måske afslører, foregår på Bakken. Det er for børn under 14 år og man kan vælge at løbe 1, 3 og 5 km. Det koster 189 kr. og man får startnummer og turbånd til Bakkens forlystelser

Fri for mobberi Børnestafetten – d. 22. juni

Der løbes 1 kilometer mod mobning i Fælledparken. Det er for alle børn i alderen 0-13 år. Der er medaljer til alle og en masse børneunderholdning henvendt til børn op til 9 år. Det koster 125 kr. + gebyr at deltage.

BMW-Strandparkløbet – d. 2. juli 

Hvis vejret bliver lækkert, skal vi helt sikkert kombinere en tur på stranden med dette løb. Der er både distancer for børn og voksne. Børneløbet er på 1,5 km. Der er efterfølgende lagt op til picnic med pølser og brød til alle. Prisen er 140 kr. inklusiv forplejning.

Centimenter Maraton med Rasmus Klump i Tivoli – d. 17. august

Centimenter Maraton plejer at være en hyggelig begivenhed. Løbet er for alderen 2-10 år og bliver arrangeret af Børneulykkes-fonden, så man får udleveret små gule sikkerhedsveste (som er fast inventar her efter Ellie blev ramt af en bil) og en fin lille taske. Børnene løber en hel maraton – bare i centimenter (42.195) og det koster 100 kroner at være med.

Det foregår ikke kun i Tivoli, men også i resten af landet sommeren over.

Jeg håber vi ses derude.

 

9 kommentarer

 • Mathilde

  Yay så kan Lasse komme til sit første løb og nyfødte lillebror (20/5) kan komme med i bæreselen 🏃‍♂️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi er også lige kommet igang med børneløb. Jeg synes det er fedt at have noget aktivt samvær med mine drenge (som ikke kun er fodbold 😄). Vi vil meget gerne løbe Klovneløb (igen)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Wauw dem vil vi gerne vinde 👍😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Yay, dem vil vi så gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi løb klovneløb sidste weekend i Vanløse, men det var så hyggeligt at vi gerne tager en tur mere i Valby.

  Og fed liste – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhh vi vil gerne med – min søn på 9 og min søn på 11 som godt nok ikke skal løbe, men køre i kørestol ved siden af. Vi elsker klovnene og kender dem (desværre) fra hospitalet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Sådan en god ide med lidt tvangsløb! De har godt af det de små kroppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil meget gerne vinde de to ekstra billetter til klovneløbet i Valby den 16 juni – så vil jeg tage min datter på snart 3 år med, samt min veninde og hendes datter på 6 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Kære Heidi. Jeg har trukket lod og du er så heldig at have vundet billetter til løbet. Jeg sender dig lige en mail.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smagen af utilstrækkelighed