Hvornår føler du dig voksen?

Nå, men nu skal jeg hjem og skuffe mine børn

Efter man sådan har tilladt sig at forlade familie-hamster-hjulet er det afgørende, at man gør noget for at pleje sin dårlige samvittighed, når man vender hjem.

Og hvis der er noget, man kan betale sin dårlige samvittighed væk med som mor, er det legetøj. Dyrt legetøj. Og så må det gerne være lavet af plastik, sige bib bib og fylde rigtig meget i stuen.

De ønskede sig vist noget med Paw Patrol. Som den gode og pligtopfyldende mor jeg er, har jeg ikke købt en skid med Paw Patrol. Jeg blev simpelthen for nærig. En plastik Paw Patrol-bil koster 500 kroner.. 500 kroner ?! Medmindre der hører en 3 retters menu og et glas champagne med, mener jeg, at det er en lille smule i overkanten.

Istedet har jeg købt 3 små bamser med stirrende øjne, som jeg egentlig godt ved, at de ikke vil have. Og som ethundrede procent skaber drama. Derfor har jeg tænkt mig at lyve: “Desværre, børn. Grønland kunne ikke levere plastik-biler fra Paw Patrol. Grønland var løbet tør for plastik, fordi det hele er røget ud i verdenshavene og får isen til at smelte..” Okay, måske er det en tand for morbidt.  Måske skal jeg bare lade som ingenting og håbe, at de har glemt, at jeg måske, måske ikke, lovede at medbringe plastik-biler med hjem.

Uanset hvad, ved jeg jo godt, hvad det betyder, når man leverer 3 forskellige bamser til 3 børn i 2 til 4 års alderen.

Det betyder, at der kommer til at gå alt mellem 20 minutter og 3 en halv time, hvor et eller flere børn hyler, fordi Villum har fået mariehønen og Kaya har fået koen. Det skulle jo have været omvendt. Og nu kan man ikke bytte. Nu er det hele nemlig ødelagt og det kan aldrig gøres om.

Jeg ved jo godt, hvad der kommer til at ske i aften.. Jeg kommer til at fare lufthavnen tynd for at se, om jeg kan skaffe de åndssvage biler. Jeg er nemlig sådan en mor, der har et standpunkt, indtil et barn har hylet længe nok.

 

 

1 kommentar

  • karina krabbe

    Sådan er mor er jeg også. har tvillinger på 305 og en dreng på snart 5. Og jeg gør ALT for at de altid får det samme; for magter ikke skrigerierne og kampene….. mere

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår føler du dig voksen?