Mangler du en serie eller film på Netflix eller Viaplay (for voksne)?

Nye plakater til væggene

Jeg har længe ønsket mig en væg med mange billeder og plakater.

Vi flyttede ind i juni og fik hurtigt banket nogle gamle billeder på væggene, da det ofte er netop det, der gør et hus til et hjem. Det og planter. Desværre har jeg bare en tendens til at slå planter ihjel.

Men nu er der langt om længe kommet plakater på væggene og det hele har en fin lille anekdote med sig.

Stuen

 

Væggen bag sofaen er blevet inddraget.

Det var især dette billede, jeg forelskede mig i til at starte med. Det er meget sigende for vores familieliv og Bob Dylans toner har fyldt det meste af min barndom. Når bølgerne går højest herhjemme og der flyver aftensmad eller legetøj rundt i lokalet, giver jeg plakaten et blik og trækker vejret dybt ned i maven. Kaos er ok. Det er meningen.

Ved siden af hænger et 5-tal. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er 5 om at bidrage til kaoset herhjemmet, så det virkede naturligt at inddrage.

Under 5-tallet hænger et citat fra et andet menneske, der også fyldte meget i min barndom. John Lennon. Konteksten i det citat talte vi meget om, da jeg var barn. Min mor gjorde mig altid opmærksom på, at alting handlede om, at jeg skulle ende med at være glad. Uanset hvilket studie jeg valgte eller hvilket job jeg ville ende i. Bare man er glad. I hvert fald det meste af tiden.

Derudover hænger dette billede. En mand, der springer over en stor vandpyt i en storby. Jeg elsker bevægelsen i billedet og der kan fortælles hundrede historier.

 

Tvillingernes værelse

Disse posters med dyr var noget af det første, der ramte indkøbskurven. Plakaten med hvalerne har jeg været forelsket i længe. Vores tid i Grønland har givet mig et særlig forhold til hvaler. Tænk engang, at have boet et sted, hvor man kunne løbe en tur og skimte de store dyr. For at supplere den købte jeg plakaten med skovdyrene også. Tvillingerne har en alder lige nu, hvor vi bruger meget tid på at tale om dyr, hvad de siger og hvor de kommer fra.

Plakaten med ordene “Together is our favourite place to be” ramte straks mit tvillingemor-hjerte.

Hele tvillinge-fænomenet er ikke noget, vi dyrker specielt meget, men noget af det allerbedste ved at have fået tvillinger er at se, hvor meget de to små (ind imellem) elsker hinanden. For nylig havde jeg Villum hjemme syg. Det eneste han ville se fra sin lille sygeseng, var  videoer med Kaya.

Man aner jo ikke, om det bliver ved, men jeg kan godt lide tanken om, at de har deres bedste lille makker ved deres side altid.

Garderobe

Kortet over New York er røget op i vores garderobe, hvor jeg gør mig klar om morgenen.

Det minder mig om en fjern tid fyldt med drømme og forelskelse.

Jeg blev nemlig friet til i byen, der aldrig sover. En solskinsdag i oktober i 2013. Meget vand og mange børn er løbet under broen siden, men det er nu rart at blive mindet om en helt anden tid, når man står i børnekaosset hver morgen klokken kvart i kvalme.

Posterstore

Indlægget her er lavet i samarbejde med Posterstore.

Plakaterne er ret billige og rammerne ligeså. De plakater jeg har købt, har kostet mellem 25 kr. og omkring 140. Det samme gælder for de sorte rammer, hvor jeg har givet mellem 34 kr. og 179 kr. for de store. Der findes også dyrere rammer på siden, der spænder i en bred pris og kvalitet.

Jeg har fået tilsendt en rabatkode, der gælder alle plakater udover dem i kategorien “Selection” Rabatkoden, der giver 30 %, er stine30. Bemærk dog, at det ikke kommer oveni de plakater, der i forvejen er nedsat.

De billige priser betød, at det ikke gjorde helt så ondt, da en af børnene valgte at tegne på én af plakaterne, da jeg var igang med at indramme en anden. Damn. Den havde ellers været fin i vores soveværelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du en serie eller film på Netflix eller Viaplay (for voksne)?