Sådan overlever du juleferien

Jeg fik sgu da julegaver

Juleaften er officielt skiftet ud med første juledag.

Børnene forsøger at ryste de værste sukkerrystelser af sig og har fint accepteret, at nissen ikke længere leverer gaver. Hele vores hjem er fyldt med små farvede plastikdele og huset runger af det legetøj, som vi under en kort hjerneblødning i en legetøjsbutik mente skulle udvikle vores 2-årige børns musik-talenter.  Det fortryder vi nu. To-årige har ingen talenter, når det kommer til keyboards. Det er bare fucking larm.

Men her er ro. Ingen slås og ingen hyler. Jeg mindes ikke, at jeg i tvillingernes levetid har kunne sidde stille og drikke en hel kop varm kaffe. Det er lige sket. Og jeg tror faktisk, at jeg har siddet på den samme stol i nøjagtig 22 minutter nu. Det mindes jeg heller ikke er sket før. Der skal åbenbart bare 4000 kalorier i fed julemad og nyt legetøj til. Måske er de i en form for chok-tilstand. De sidder i hvert fald stille. Og ingen slås som sagt. Normalt kan mængden af slåskampe godt minde om en lørdag nat på LA-bar med for mange testestoroner i lokalet.

Jeg fik også gaver i går. Og mange af dem. Bedst som troede, at man ingen gaver fik, når man gik hen og blev voksen og forældre til et mindre fodboldhold, så væltede det ind. Jeg må alligevel have været sød, siden julemanden mente, at jeg havde gjort mig fortjent til det.

 

Jeg er særligt meget begejstret for den lille kalender for 2019. Den lille skrivebordskalender “Ready, set, Happy” giver hver dag anledning til at tænke et par postive tanker, som du skal skrive ned eller tegne. Jeg elsker den!

Jeg håber I alle derude, har haft en vidunderlig aften og får lov at drikke en hel kop varm kaffe i dag.

2 kommentarer

 • Rikke Rune

  Blev mødt til lige at sende den her til en veninde:

  Vi er på færgen og jeg sidder med en kaffe og læser blog-indlæg (fra en tvillingemor selvfølgelig 😉), mens pigerne render og kigger på folk og fjernsyn – men afslappende overfart altså, noget jeg ikke troede jeg skulle opleve igen 🙌🏼
  Og så var der lige den her:

  http://jernmor.dk/2018/09/29/kaere-mads-og-monopolet/

  Såeh.. undskyld 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Det lyder jo ligefrem hyggeligt! Hvor gamle er pigerne?

   Haha, ja. Præcis. Vi kan vist ikke gøre andet end at undskylde. Jeg føler i al fald ikke, at jeg kan holde op med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan overlever du juleferien