Skat, jeg skrider.

Noget om nærvær – og en rabatkode til Designed Learning.

Jeg er meget lidt fantasifuld.

Det var jeg ikke, da jeg var barn. Dengang kunne jeg fandme finde ud af at lege. Jeg havde opfundet hele fremmede planeter og kunne i flere dage af gangen befinde mig i et eventyrland med usynlige venner og løver som kæledyr.

Jeg kan huske, da jeg første gang så Befri Willy (en film om en hval – til de 2 % af verdens befolkning, der ikke har set den) Jeg var 9 år og så snart jeg trådte ud af biografen, flød jeg ind i min drømmeverden, hvor jeg altså havde min egen spækhugger. Der var ikke rigtig noget vand i nærheden, hvor min fantasi-hval kunne bo. Men det gik jeg ikke så meget op i. Jeg legede vist bare, at den gik rundt ved siden af mig.

Til sidst var jeg så besat af hvaler, at jeg fik min mor til at købe et af de der kæmpestore badedyr, der ligner en spækhugger. Så havde jeg den med overalt. 2 meter oppustelig hval. Altid med under armen. Min mor har vist været et meget rummeligt menneske.

Men den fantasi er altså røget med voksen-alderen. Jeg ville ønske, at jeg var den type forælder, der kunne bryde ud i leg med mine børn. Kravle rundt på gulvet og lege hest eller finde på en ny leg hver anden time, som vi alle kunne samle os om og få børnene til at holde op med at slå hinanden med grydeskeer og hvad de ellers finder på, når de keder sig.

Det kan jeg ikke.

Jeg har brug for hjælp.

Nu har Ellie fået en alder, hvor vi er begyndt at kunne spille spil. Det kræver, at de små sover. Ellers ender det bare i et inferno af skrigende børn og spilleplader, der flyver igennem luften, fordi de små gerne vil æde spille-brikkerne.

De 2-årige har jeg lidt sværere ved at underholde. Indtil videre har de så travlt med at være 2 år og i trodsalder, at jeg helst ikke skal nærme mig dem en radius af 4 meter uden at de eksploderer i et raserianfald, fordi jeg så meget som indikerer, at jeg vil fortælle dem, hvad de skal.

For et par måneder faldt jeg over plakaterne fra Designed Learning. Jeg kunne virkelig godt lide udtrykket i plakaterne. De minder mig på en eller anden måde om en dejlig tid med skolemælk og min matematik-lærer Gert, der altid kaldte et spade for en spade og sagde til mig, at jeg nok skulle blive til noget, selvom jeg ikke fattede brøk-reglerne.

Det tog mig lidt tid at finde ud af, at der hos Designed Learning var tale om andet end pæne plakater. De laver produkter, der skal skabe rammerne for mere nærvær i familier.

Vi har det de kalder “Madpakken”. Det består af en plakat, hvor der på den ene side er en madpyramide og på den anden side er en masse sjove facts om madvarer. Derudover får man en bunke spillekort med, der alle omhandler madvarer og som kan skabe rammerne for 5 forskellige spil for forskellige aldre.

Jeg overvejer derudover, om jeg skal give min lille familie deres årskalender, de kalder “Familietid” Udover at fungere som almindelig kalender, hvor der indgår ideer til hyggestunder, medfølger der en række piktogrammer, der kan hjælpe børnene lidt på vej, når man har en stresset morgen eller er midt i ulvetimen.

Hvis der er andre, der er lige så vild med Designed Learnings produkter, som jeg er, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer. Den giver 20 % på alt i deres shop frem til på torsdag den 13. december. I skal bare bruge koden JERNMOR20.

Indlægget her er ikke markeret som reklame. Det skyldes ganske enkelt, at jeg ingen aftale overhovedet har med Designed Learning. Jeg købte min plakat til fuld pris og får altså ikke noget for det. Det er en ren anbefaling. I kan desuden læse lidt mere om reglerne for skjult markedsføring her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skat, jeg skrider.