Kære Mads og Monopolet

Når far kommer hjem, så er mor lige gået..

Ovenstående er en sang fra min barndom. Jeg kan ikke huske teksten andet end “Når min far kommer hjem, er min mor lige gået, når min mor kommer hjem, så sover min far”

Uanset tekst passer det vist meget godt til vores liv lige nu.

Sent fredag aften kom Jesper hjem fra 9 dage i udlandet. I dag er det min tur til at pakke kufferten og jeg flyver til Grønland og kommer hjem igen på lørdag. Så i denne uge er det Jespersen tur til at børste tænder på børnene på vej ud i bilen og få aflevering og afhentning kombineret med spisetider. Hvis der er noget, man får styr på, som forældre til 3 småbørn, er det logistik. Hver dag handler om logistik.

Jeg ved ikke om børnene bliver negativ påvirket af vores meget rejseaktivitet. Det er der sikkert en række børnepsykologer, der har en holdning til. Men jeg tror på, at så længe børnene har deres faste rutiner og har den ene halvdel af deres primære omsorgspersoner, skal det nok gå.

I dag når jeg lander i Nuuk i Grønland, er det næsten præcis 2 år siden, jeg landede efter vi boede deroppe. Jeg har ikke været deroppe siden, så jeg glæder mig til at mærke kulden i lungerne og den friske luft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Mads og Monopolet