Min lille Kategorina har trukket lod..

Gå nu i seng, menneske.

Jeg har lignet en hængt kat siden i mandags. Eller værre endnu. Jeg har nok lignet en mor til 3, der ikke har sovet i 2 år. Det er ellers et look, jeg forsøger ikke at opretholde, selvom det kan være svært i perioder.

I denne uge er det trætte mor look dog fuldent. Jeg orker ikke rigtig at tage makeup på. Tøjet er lidt mere plettet end normalt og håret er meget mere fedtet. Jeg er nemlig alene med 3 børn i 10 dage.

Men det er der da intet vildt i, tænker du måske? Der er mange kvinder, der er alene med deres børn altid.

Og der kan jeg kun tilføje: JOHOOOOW, det er vildt. Der findes faktisk ikke noget hårdere i hele verden, end at være alene med de tre. Jeg er helt drænet, når jeg får mig selv slæbt ind på arbejde om morgenen en time senere, end jeg normalt møder.  Alene-mødre er lavet af et helt særligt stof, hvor vi andre slet ikke kan være med. Sjovt nok er de alene-mødre jeg kender, også pænere mødre end alle os andre. De formår endda at lægge make-up og glatte deres hår. Jeg forstår det ikke.

Men det der ikke ligefrem gør noget for mit i forvejen pressede udseende, er min evne til at gå i seng. Eller min evne til ikke at gå i seng. Søde Christina fra bloggen karmamilli.dk lavede forleden en story, der handlede om, at man var nødsaget til at være lææææænge oppe efter børnene var lagt. Kun fordi, at det var det eneste tidspunkt på dagen, hvor man kunne læne sig tilbage og slå benene op uden nogen hyler eller kræver, at man sætter Frost på for tredje gang den dag.

Og det er netop også mit problen. Det sidste barn sover kl. 20.30. Så skal der lige ryddes op. De tre små hooligans har som oftest tømt en pakke mel udover gulvet eller forsøgt at tapetsere en væg med saftevand, mens jeg eksempelvis laver mad. Og den slags ting forsvinder jo desværre ikke af sig selv, selvom det sædvanlig vis gør det, når min mand er hjemme. Men han er her jo ikke. Og så må jeg jo være den, der er den voksne.

Så skal der lige ordnes vigtige ting, som at glo på sociale medier eller se dårlig reality i fjernsynet og vupti! Så er klokken 23:30 og man fik ikke losset sig selv i seng senest kl. 22, som man ellers have lovet sig selv samme morgen, da man vågnede efter 4 timers afbrudt søvn og vaklede ud for at kigge lige ind i sit eget spejlbillede, der kan fortælle at nattens vaklen fra egen seng og ind på børneværelset har tildelt dit ansigt endnu en rynke.

Men hvad skal man gøre ved det? Enten skal man droppe de sociale medier eller også skal man droppe oprydningen. Og det er jo ikke et svært valg. Problemet er bare, at børnene har en alder, hvor de kan finde på at æde aftensmaden fra dagen før, hvis man ikke får det fjernet fra bordet. Og det dur jo ikke.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille Kategorina har trukket lod..