Irriterende ting jeg har lavet på sociale medier - The facebook version 2

Trænger du (også) til at blive luftet?

Jeg har haft en træls dag.

En af de der dage, hvor jeg gik på arbejde med tandpasta på tøjet, hvor børnene hylede hele vejen hjem, hvor mere aftensmad endte på gulvet end i børnenes maver og hvor alting bare føltes rigtig meget leverpostej og meget lidt glimmer.

Og mens jeg sad der og manglede lidt glimmer, kom jeg i tanke om, at der jo på lørdag er mulighed for en hel masse glimmer. Mette Marie Lai Lange holder en fest og hvis jeg kender hende ret, er det en fest, man ikke vil gå glip af.

Hun er ambassadør for PLAN Børnefonden, hvor hun i forbindelse med et besøg i Benin for nylig købte stof, som Jesper Høvring efterfølgende tryllede om til en kjole. Og den bliver altså solgt til festen, hvor alle pengene går til PLAN Børnefonden.

Så mens jeg sad der og var helt træt over følelsen af at det var mandag på en onsdag, så jeg Mette Maries story på Instagram, hvor hun fortalte om alle de ting, der kommer til at indgå til festen. Heriblandt chokolade. Og kage. Så fik jeg den alletiders ide, at udnytte det faktum at min kære mand ikke er hjemme og hans manglende kendskab til brug af vores fælles formue. Så jeg greb vores madkort og købte 5 billetter til festen.

Jeg tænkte nemlig, at der helt sikkert 4 andre derude, der også trænger til glimmer og til at blive luftet.

Så stik mig en besked herunder og så trækker jeg lod i morgen aften.

Og så det praktiske:

Det foregår på lørdag fra kl. 19.00 på Hotel Clarion, der ligger ved lufthavnen i Kastrup.

Og så skal jeg bare lige overbevise mine forældre om, at de skal passe hele børneflokken, mens jeg drikker champagne og spiser chokolade.

 

 

25 kommentarer

 • Mette

  Ja tak, hvor vil jeg gerne med. En hel aften i glamour uden mand pg afkom lyder himmelsk. Og i selskab med dejlige damer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har det som om, at 80% af min uge har bestået af opvask og tøjvask. Det ville være helt perfekt at tilføje lidt glimmer. Har ikke selv noget glimmer i garderoben, men jeg kan bidrage farver, en (næsten absurd) høj latter, og nogle støttekroner til den gode sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  den skal jeg da lige vre med p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil super gerne med på lørdag 😍🤞🏼 Følger hende og hun virker så sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Det lyder virkelig ikke som en duft aften at blive luftet til. Jeg vil gerne bare vinde 2 billetter, så et andet venindepar også kan blive luftet ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude. Trænger så meget! Og lige på lørdag skal min mand også i byen, så tænker at vires søn må passes hos bedsteforældrene, og så tager mor her sgu også i byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Pick me. Jeg vil gerne have én med, hvis muligt – særligt for at den photo booth kan ‘workes’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Min soedeste veninde Sophie traenger virkelig til at blive luftet. Hun er ung alene mor, der virkelig virkelig gerne vil med, men vi har lige opdaget, at der er udsolgt. Vi vil saa gerne vinde to af dine billetter! Jeg vil saa gerne overraske hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Møss Mitchell

  Jeg er så klar! Har passetjansen hele weekenden, fordi min mand arbejder og jeg er virkelig glad for chokolade og champagne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelie Maria Pedersen

  Jeg trænger, især i Københavnstrup. Jeg er halvt mor, sådan kattemor med kattehår og kattelugt. Går den så går den. Hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Chokolade og fest og hygge er noget jeg aldrig siger nej til! Kombien er jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelie Maria Pedersen

  Jeg trænger, især i Københavnstrup. Jeg er halvt mor, sådan kattemor med kattehår og kattelugt. Går den så går den. Hæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Inden turen går til børnenes paradis – lalandia – på søndag, så har jeg brug for en aften med glimmer, chokolade, søde damer, en smuk kjole og drinks 😍🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg er hverken mor eller blogger.. men for pokker hvor jeg godt gad med til den fest! 🤞🏼🤞🏼😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte søndergaard

  Mig mig mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SIgne

  Det ville være fantastisk at få mulighed for at deltage i festlighederne 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej det gad jeg godt. I to er så skønne bloggere!! 🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg håber sådan, det bliver mig der kommer med dig til fest på lørdag 🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kjaer

  Jeg krydser ALT der kan krydses, for at det er mig vinder den ene billet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil SÅ gerne med <3

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Pompeia Asmussen

  Eeeeej men tænk at skulle til fest med glimmer og kage – FOR VOKSNE! ☺️ Det er altid én af børnene det skal holde, eller afsted, hvor de ting indgår. Og champagne, MED ALKOHOL! Ikke af den slags med Disney figurer! 🙃 Ååh sweet mother, det kunne være en fest! ✨🥂💃🏼 Ps. Jeg skal også lige have overtalt min moar til at passe alle 3 børn… 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Den fest vil jeg virkelig gerne med til 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Min kusine og jeg er KLAR 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Mig mig mig 🙂 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg skulle have været til fest hos venner i Aarhus, men det er netop blevet aflyst. Så jeg ville have købt billetter, men nåede det lige præcis ikke før de blev udsolgt 😅 Men jeg synes det kunne være herligt med sådan en aften, og så endda for et godt formål!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irriterende ting jeg har lavet på sociale medier - The facebook version 2