Irriterende opslag jeg har lavet på de sociale medier - The Facebook Version 1

Irriterende ting jeg har lavet på sociale medier – The facebook version 2

Vi blev jo slet, slet ikke færdige med de mest irriterende Facebook-typer i går.

I går indså jeg, at jeg netop har været et anstrengende bekendtskab på Facebook. Men det stopper slet ikke der. Det stopper ikke med opslag, der indeholder en hel masse drama, men ingen forklaring, så folk nærmest er tvunget til at spørge, hvorfor man er “SKUFFET….”

Jeg har nemlig også skrevet en masse andet pjat på Facebook, jeg vil gennemgå med jer her.

TYPE NUMMER 3: FOLK, DER UDGIVER SIG FOR AT VÆRE SÅ VIGTIGE, AT DE NÆSTEN IKKE KAN VÆRE I SIG SELV

Nu kan jeg naturligvis ikke huske, hvad jeg lavede der tilbage den 28. september 2007. Jeg ved dog, hvad jeg ikke lavede: Jeg havde ikke noget fuldtidsarbejde, jeg havde ingen børn, jeg havde vist heller ingen kæreste. Måske kan jeg ikke huske, at jeg i en kort periode var direktør i en mindre virksomhed og det var det, jeg havde travlt med. Det tror jeg nu ikke… Det jeg til gengæld ved jeg primært brugte min tid på dengang, var at arbejde på en bar, hvor jeg langede tequilaer over disken. Og når jeg havde fri, stod jeg på den anden side af bar-disken og drak dem. Jeg føler ikke, at det kræver en selvstændig opdatering om at have travlt.

Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige længere..

TYPE NUMMER 4: DEM DER LAVER OPSLAG INGEN ANDRE FATTER

Ja, lige på det punkt kunne jeg i den grad levere. Langt de fleste af mine opslag fra 2007, 2008 og 2009 fatter jeg ikke engang selv.

Jeg kan nævne i flæng:

Jeg ved hverken hvad det betyder, eller hvem det var henvendt til.

MEN HVAD HAR JEG EGENTLIG LÆRT?

Det er længe siden, at jeg har lavet opslag om stegepander ingen fatter eller har skrevet noget tilsvarende af alt det crap, jeg har lade sive ud i min virtuelle hverdag for 10 år siden. Men det kan jo reelt være, at jeg vil sidde med samme følelse, når jeg om 10 år vender tilbage og kigger på de opslag, jeg laver i dag. Og så er det jo rart, at internettet er kendt for aldrig at glemme..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irriterende opslag jeg har lavet på de sociale medier - The Facebook Version 1