Om snart at være tættere på 40 end 30

Fødselsdag før og efter børn

Jeg har altid gået meget op i min fødselsdag. Ikke fordi, at jeg har været drama omkring det, hvis nogen har glemt det eller hvis jeg ikke har fået nok opmærksomhed. Jeg kan bare godt li’ at fejre. Hvis jeg havde råd og overskud havde jeg holdt en stor fest hvert år.

Eller sådan har det i hvert fald været tidligere. Hvert år inviterer jeg mennesker, jeg rigtig godt kan lide. Mest fordi, at jeg elsker at have mennesker omkring mig og med fødselsdage, er der jo en anledning.

Eller sådan var det før.

Nu blev jeg lidt mere træt og slatten ved tanken om, at jeg skal holde noget. Mest fordi, at det kun er en måned siden, at vi fejrede Ellies fødselsdag og det var jo overordentlig stressende, fordi det blandet andet var en hel uge med galoperende præstationsangst (læs om det her) 

Men fødselsdage er bare ikke, hvad det var en gang. Engang var det noget med fødselsdags-shots på en bar i indre København. Nu er det mere noget med børn, der vækker en klokken 4 om morgenen, fordi de kollektivt har besluttet, at nu er det morgen, hvorefter man falder i søvn på sofaen kl. 20, mens man stadig har gæster.

Ja, det er egentlig sådan dagen er gået. Alle børnene skreg i stereo fra kl 4.00 – 5.30, jeg tog på arbejde, den nærmeste familie kom og spiste og jeg faldt om kl. 20 på sofaen for at vågne kl. 00.00 og nu her klokken 3 ligge vågen på 4. time. Det er det, mine damer og herrer, man kalder for en fucking latterlig cirkel. Mon ikke, at de så vågner igen om 2 timer og så starter showet forfra.

Til gengæld fik vi virkelig lækker mad. Jeg har jo besluttet at redde verden. Eller forsøge i hvert fald. Sådan et måltid af gangen, så vi fik naturligvis lækker vegetar-mad.

Vi fik grillede tacos, som jeg fandt inspiration til over hos Mette Marie i form af denne opskrift. Det var dælme lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om snart at være tættere på 40 end 30