Er der nogen, der vil være med til at redde verden?

At være gift med børn er noget med at ligge i hvert sit værelse og sende beskeder til hinanden

Vi er taget på camping. Vi er landet i Nordjylland, hvor der både er vandland, legeplads, minigolf og hoppepuder. Alt sammen ting man går op i, når man har børn med.

Før i tiden var det noget med afstand til stranden og til den nærmeste coctail-bar, der var vigtige. Men nuvel. Det er bare den måde livet udvikler sig på. Selvom jeg mere end nogensinde har brug for et tequila-shot.

Jeg har aldrig været på camping tidligere. Jeg har aldrig overvejet tanken, men jeg nægter at putte mine børn ind i en luftkabine pt. De ville skrige så meget, at selv piloten ville få posttraumatisk stresssyndrom. Så nu er vi endt her. I Hals.

Jeg havde måske en romantiseret forestilling om det her. Men jeg var sikker på, at børnene ville falde omkuld af al den friske luft hver aften klokken senest 19.00. Derefter skulle Jesper og jeg drikke rosé og tale om alle vores forliste drømme og hvor vi skal rejse hen, når børnene flytter hjemmefra.

Nu må du gerne kalde mig en naiv idiot.

Det skete sjovt nok ikke. Børnene endte med at være i en form for sukker-pommesfrites-tilstand, der gjorde at de stadig kl 20.30 hoppede rundt som om, at de var små myrer, der blev jagtet af en sadistisk 6årig med en solstråle og et forstørrelsesglas.

Og nu er klokken 23.00.

Vi har ikke drukket rosé. Til gengæld ligger vi i hver vores kabine i et telt med hver vores børn og kommunikerer ved at sende memes om børn og parforhold til hinanden.

På en abnorm 2018-måde er det vel også lidt romantisk. Lidt. En form for.

Gu’ er det ej. I morgen må børnene helt sikkert gå kolde klokken 18 og så prøver vi igen. Indtil da skal I da ikke snydes for de fabelagtige, måske lidt grove, billeder og memes:

 

 

9 kommentarer

 • Jeg er vild med det. Og synes det er top-romantisk 😘 Hilsen parterapeuten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Haha, det er jeg så glad for at du skriver 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle K.

  Det lykkedes at holde mig næsten vågen gennem 5 kvarters putning. Valget stod så mellem løbetur (skal løbe 5 km til DHL om tre uger og jeg kan måske løbe 3 nu), sove kl. 21.30, eller parforholdspleje😉 Det blev det sidste. Så nu skal jeg forsøge at slæbe mig op kl. 5.15 for at løbe😂🙈 Held og lykke med resten af campingturen….
  PS. Sov i telt i weekenden og min pige på 2,5 blev skide bange, da det styrtregnede et kort øjeblik, fordi det larmede på teltdugen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Den slags skal også prioriteres. Sejt, hvis du kom afsted så tidligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B

  Føler mig sygt ramt af den sidste😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  I skulle nok have læst cynicalparents opslag før turen;-) Håber at se jer søndag til familie/fætter/kusine kaos:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha fede memes. Jeg er også mor til tre – og de går aldrig tidligt i seng, så det er stort set hver aften, jeg må vende verdenssituationen med min mand via sms. Suk 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Haha, så meget for kærestetid og dybe samtaler.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der nogen, der vil være med til at redde verden?