Hold your horses, det her bliver klamt.

Skal I ud og være børnefri? Falkenberg Strandbad

Ind imellem er man så heldig, at man får lov til at komme på udgang fra vasketøj og fra blå IKEA-kopper med mælk, der helt bevidst bliver tømt ud over gulvet af en halvandenårig.

Alle forældre burde gøre det. Tage ud i verden hånd i hånd og forsøge at føre en samtale, der handler om andet end bleskift og hvad vi skal spise til aftensmad. Vi gør det slet ikke nok, men det kræver også noget af bedsteforældrene at passe hele vores horde af børn.

Men hvis vi skulle afsted, ville jeg helt sikkert genbesøge Falkenberg Strandbad.

I januar faldt jeg over en deal på en af de sider, der tilbyder den slags. Det passede nøjagtig med, at min mor havde fødselsdag. Da hun altid stiller op og passer børn og pudser vores vinduer, havde hun absolut fortjent noget mere end en striktrøje fra H&M.

Jeg gav omkring 1500 kr og opholdet indeholdt overnatning, adgang til spa og morgenmad.

Fordelene

De fleste kender Ystad saltsøbad. Det er et oplagt sted at besøge, da det ligger tæt på broen. Men de gange jeg har været der, har der været rigtig mange mennesker.

Den følelse fik jeg ikke i Falkenberg. På trods af, at vi var afsted midt i juni, hvilket må betegnes som højsæson for den slags, var der pladser at få på liggestole og mulighed for fornemmelsen af at være alene.

Der er et virkelig smukt sted og der er i den grad tænkt over detaljer. Det er nok at betegne som ‘insta-venligt’. Der var endda de famøse blogger-flamingoer i poolen.

Det består af et stort udendørsområde og har derudover en indendørs pool samt de sædvanlige muligheder for behandlinger af forskellig karakter.

Der findes flere spisesteder, der tilbyder forskellige prisklasser og det ene er henvendt til familier, så det er altså anerkendt som en mulighed at tage sine børn med, selvom jeg ikke helt ville kunne se mine egne 3 skrigeballoner fare rundt blandt flamingoer og Aperols.

Ulemperne

Det ligger noget længere væk end Ystad.  Det tager ca. 3 timer fra indre København i bil, hvorimod Ystad kan rammes på ca. halvanden. Men hvis man orker den længere køretur, er det absolut anbefalelsesværdigt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold your horses, det her bliver klamt.