Er jeg den eneste, der er bekymret?

Hold your horses, det her bliver klamt.

Der var masser af emner på tapetet her til aften.

For det første er månen i skrivende stund i fuld færd med at være blodig. Eller hvad det nu er, den er. Formørket måske. Blodig formørket.

Derudover er der en hel masse unge mennesker, der i morgen får svar på, om de er kommet ind på deres drømmeuddannelse eller ej. Til det overvejede jeg, at skrive et blogindlæg om mine egne år som universitetssøgende og hvordan jeg fik afslag 3 år i træk og hvordan det alligevel endte lykkeligt. Men måske er der ikke så mange af de, der i morgen får af vide om de er købt eller solgt, der alligevel læser med her på domænet.

Det er tit jeg bliver spurgt, hvornår jeg finder tid til at skrive blogimdlæg med et fuldtidsjob og hundrede børn og vasketøj op til skyerne. Svaret er, at det som regel er mellem kl. 21.00 og 23.30, når jeg enten burde være gået i seng eller i det mindste burde tale med min mand, at jeg får skrevet. Men som regel har han travlt med at vaske tøj. Ja, jeg har i den grad scoret op af. Især når det kommer til tøjvask.

Og planen var at jeg skulle skrive noget dybfølt om ovenstående. Men i dag skete det altså ikke, så istedet får i dette indlæg om, hvad der så skete. Og det var altså ret klammo, så hvis du er sart, vil jeg holde op med at læse nu. Nu kan du i hvert fald betragte dig selv som advaret.

Hvis du er mor, er du nok vant til denne mængde klamhed.

Hedebølgen har ødelagt mine børn

For det første nægtede alle at sove. Kl. 22.00 løb der stadig vågne børn rundt og gjorde det, børn nu gør. Det vil sige larmede og svinede. Normalt kommer de i seng kl. 18, så ingen af os var synderlig begejstret over den udvikling. Udover børnene måske.

Mens den ene var blevet fanget ind og var blevet lagt til at sove, gjalt det om at fange de to andre. Man kan godt føle sig som en meget lidt bestemt voksen, når man løber rundt i haven kl.22.00 og siger “NU skal du altså i seng” til sin 1årige, der svarer ved at flygte på sin 3-hjulede motorcykel.

Til sidst lykkedes det.

Det ene barn blev placeret på værelse 1 og det andet på værelse 2, hvor der i forvejen lå et tredje barn og sov.

Og nu kommer det klamme

Det ene barn, der nu var ved at blive lagt, var ikke tilfreds med situationen. Så utilfreds og højlydt, at det sovende barn vågnede.

Jeg ved ikke helt hvorfor. Men nogen børn har en tendens til at kaste op, som en form for tilkendegivelse på ting. For at give udtryk for sin utilfredshed over at blive vækket, satte det nu knap så sovende barn sig op i sengen. Fra dette sovende barn blev der tværs igennem rummet nu sendt 4 meget store portioner aftensmad. Og den slags kan man sagtens få det lidt stramt over, selvom man har været bartender på LA-bar i 4 år, hvor der fandtes tequila-shots til en flad 10’er.

Barn blev trukket op af seng og på vej ud af rummet blev der lige sendt 2 nye bølger afsted. Heriblandt på mig. Ja, jeg sagde jo, at det blev ulækkert. Herfra gik turen ud på badeværelset, hvor både jeg selv og barn kom i bad.

Barn blev herefter placeret i stuen med et håndklæde, mens jeg selv forsøgte at nedspule børneværelset. Herefter blev barnet lagt til tilbage på værelset.

Men hvad havde jeg udeladt i ligningen?

En ble. Barn i stuen havde siddet der uden ble.

Så bedst som jeg troede, at alt det klamme nu var overstået, travede jeg med raske trin ind i stuen, hvorefter jeg gled. Ligeså lang (Okay, 164 cm er måske ikke så langt) eller kort jeg var og landede i en fin pøl af tis.

Ja, så er det fredag i børnefamilien igen.

Dog endte 2 meget trætte og meget varme forældre at bevæge sig ud i haven efter alt rengøring var overstået kl. 23.15 og så en prik på himlen, der vist nok var en rød måne. Jeg håber ikke, at der sker sådan rigtig vigtige ting i disse år, for jeg tvivler på, at jeg kan huske noget som helst af det.

Alt er bare en tåge af tis og vasketøj.

2 kommentarer

 • Marianne

  Åhahahaha det der er også sket herhjemme! Altså at falde i tispøl. Vores twins er deltidsnudister så da de stadig brugte ble smed de alt tøj (gør de nu stadig) når de kom hjem og rendte rundt og tissede – mest på potte men også tit på gulv – og det er både jeg og storebror faldet i. Storebror tog det ikke helt så elegant som jeg 😂 Tak for sjov læsning – alt sammen meget relaterbart for en med nogenlunde samme lineup som jeres (dog lidt længere i processen – ungerne er 3,3 og 8. Og det ER mindre kaotisk nu. Mindre, ikke ikke-kaotisk 😂🙈).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jernmor.dk

   Der er nu heller ikke noget bedre end blefri tid <3 Men ja, det kan give en masse gris og fælder sådan midt i det hele
   Og fedt, at det bliver nemmere. Selvom kaoset nok først ryger helt, når de flytter hjemmefra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste, der er bekymret?