Hjælp - min datter tror, at hun er med i Jackass.

Hvis børn mellem 1 og 3 år havde underskrevet en ansættelseskontrakt..

ANSÆTTELSESKONTRAKT

 

Indgået mellem

Tumling

Født 15.11.2016

(Herefter medarbejderen)

 

og

 

Verden

(Herefter Arbejdsgiver)

 

 1. Tiltrædelse og arbejdsområde 

1.1 Medarbejderen ansættes d.d. som den engelske stillingsbetegnelse toddler og på dansk tumling.

1.2 Det påhviler medarbejderen at varetage sin opgaver og pligter efter bedste evne og med anvendelse af sin fulde arbejdsindsats. Det kan derved ikke anvendes som undskyldning har ondt i maven, ikke har sovet eller mangler sin sut. Se opgavernes omfang i pkt. 5.

     2. Arbejdssted 

2.1. Arbejdsstedet er den til enhver tid placering, som medarbejderens forældre placerer vedkommende. Bemærk at nærværende ansættelseskontrakt kun angiver pligter og opgaver, når tumlingen er i sine forældres besiddelse. Så snart der er tale om en placering i eksempelvis vuggestue eller hos fx bedsteforældre, skal medarbejderen ikke varetage de samme opgaver, men tværtimod forsøge at opføre sig så ordentligt som muligt.

   3. Arbejdstid 

3.1.Medarbejderens arbejdstid er 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dog kun således, når medarbejderen er hos sine forældre. Se hertil punkt 2.1. Der er derfor tale om en stilling, der kræver arbejdsindsats udover de sædvanlige 37 timer ugenligt.

   4. Løn 

Løn udbetales af medarbejderens forældre og består af bleer, mad og uanede mængder legetøj, der skal placeres udover så meget gulvplads som muligt.

    5. Arbejdsopgaver

5.1. Medarbejderen skal så vidt det er muligt holde vedkommendes forældre beskæftiget. Medarbejderen skal derfor sørge for, at forældrene aldrig sidder ned i længere end 25 sekunder af gangen. Denne beskæftigelse kan fx ske ved at tegne på væggene, slå sin søster i hovedet eller tømme en køkkenrulle udover gulvet.

5.2 En toiletbørste må aldrig stå urørt. Den skal som minimum svinges igennem badeværelset og skålen skal væltes. Så vidt det kan lade sig gøre skal børsten gnides op af vægge, sofaen og helst moderens nyeste tøj.

5.3. Medarbejderen skal så vidt det er muligt ikke acceptere at forælderen træffer beslutninger på dennes vegne. Eksempler herpå:

 • Hvis forælderen fx har taget den blå kop ud af skabet, skal medarbejderen gøre gældende, at det var den røde pågældende ville have.
 • Hvis forælderen tager sandaler frem, skal det være gummistøvler medarbejderen vil have på. Især hvis det ikke regner.
 • Hvis forælderen har skraldet en banan eller taget en mad-genstand ud af en pakning, skal medarbejderen skrige indtil forælderen på magisk vis, har tryllet bananen tilbage i skralden eller ostehapsen ind i indpakningen.
 • Hvis forælderen på forhånd har puttet ketchup på en tallerken, skal medarbejderen skrige og helst kaste med tallerkenen og gøre gældende, at vedkommendes måltid nu er ødelagt

5.4. Tusch skal så vidt det er muligt ikke havne på papiret, når der tegnes. Men skal helst havne på bord, gulv, vægge og på egen og andres krop.

5.5. Hvis der pustes sæbebobler skal medarbejderen skrige indtil vedkommende får overdraget sæbeboblerne, hvorefter sæbevandet skal hældes ud på gulvet senest 15 sekunder efter. Herefter skal der skriges.

5.6. Medarbejderen skal sørge for, at der intet ligger på alle glatte overflader. Borde og hylder skal derfor konsekvent være fri for reklamer, breve, blade og andre genstande, der skal tages og smides på gulvet. Også selvom der er tale om tallerkener eller glas med indhold.

6. Opsigelse 

6.1. Stillingen kan ikke opsiges. Dog overgår tumlingen til ny ansættelseskontrakt og ny stillingsbetegnelse ved det fyldte 3. år.

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Karen Sixhøj

  Haha, jeg elsker det!
  Hilsen en anden nørd, som har arbejdet i personalejuridisk afdeling og skrevet kontrakter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  😂😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp - min datter tror, at hun er med i Jackass.