Hvornår er det bedst at flyve med sine børn?

Så er vi på vej

Natten er brugt på at pakke og køreturen er indtil videre brugt på skrigende børn, der har hylet i takt med nogens vredesudbrud imod for meget trafik og dårlige bilister.

I nat skal vi sove i en dejlig varm seng i nærheden af Faldsled, hvor starten går i morgen. De næste 3 dage skal så bruges på at transportere os selv, baggage og 2 børn de 75 km til Valdemar slot på Tåsinge.

Men hvorfor ? 

Det er der efterhånden en del, der har spurgt om. Ja, på papiret virker det måske dumt. Okay, måske ikke kun på papiret måske også i virkeligheden. Men hvorfor magter man at gøre det mod egen krop? Tanken i sig selv om at vågne radbrækket på en flad luftmadras i et varmt telt uden der er hverken øl eller musik involveret, lyder i sig selv ikke tiltalende.

Måske er det fordi, at 2 børns skrigeri ikke føles helt så højt, når man er ude i en skov. Måske er det fordi frisk luft, gør børn så frygtelig trætte.

Mest af alt kan jeg godt lide de tidspunkter, hvor det føles som om, at tiden står bomstille. 3. verdenskrig kan bryde ud og vi ville muligvis intet høre om det. For der er intet fjernsyn, ingen iPad, ingen bekymringer eller hverdagsstress – bare os og et mål.

Hvad tager man med ? 

Spørgsmålet er nok snarere, hvad man ikke tager med. Svaret på det er alt, hvad man overhovedet kan undvære, da selv få kg kan smadre dine fødder og din krop.

Børnene har en del med. Alle tænkelig situationer er medbragt i overvejelserne omkring pakningen til dem. Det betyder så, at jeg kommer til at lugte af selvdød gnu, der har ligget et par uger på savannen. Udover det tøj jeg går i, har jeg kun en enkelt T-shirt med. Så det bliver ret ret nasty. Især i den varme som vejrudsigten lover. Det bliver næsten ligesom barsel igen.

Wish us luck. Vi får brug for det. Det kan vi allerede forudsige ud for vores igangværende køretur, hvor den ene tvilling insisterer på at gøre livet til et levende helvede for den anden.

I morgen kan I læse lidt om, hvad vi lavede i Grønland og torsdag er der lidt om overskuelig vandring med børn i udlandet.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er det bedst at flyve med sine børn?