Det store blogindlæg om mor-politiet

Fjällräven Classic 2018

De sidste par år har vi deltaget i hiken, som Fjällräven arrangerer. I den danske version går man med al sin oppakning 75 km på den smukke Ø-havssti, der ligger på Fyn. Der findes også udgaver i udlandet, bl.a. i USA og den oprindelige i Sverige.

Som deltager går du med hele din oppakning – dvs. mad, telt, tøj osv. 25 km om dagen i 3 dage. Selvom man tænker, at man egentlig bare går, er det en hård omgang, da man går med 10-15 kg på ryggen alt efter, hvor let man har pakket.

Vi pakker knap så let. Mest fordi, at vi skal have tvillingerne med, der vel i sig selv vejer en 12-13 kg. De er ikke ligefrem præmature længere, som da vi havde dem med sidste år, hvor de kun var knap 7 måneder. Så det bliver en udfordring. Måske både for dem, men også for os.

Planen er, at vi går med dem og skifter imellem at have dem i bærerygsæk og i sådan en cykeltrailer/babyjogger. Vi går det meste af dagen og holder naturligvis pauser, når de har behov for det. Desuden kommer vi til at have en masse snacks med. Og er der noget, der kan underholde mine børn, er det snacks.

Selve hiken er jeg egentlig ikke så bekymret for. Børnene er meget sociale og elsker at være udenfor. Det største problem bliver nok, at de ikke må gå selv. I hvert fald ikke hele vejen.

Noget andet jeg til gengæld kan blive lidt bekymret for, er om hvorvidt vi kan holde dem varme. Sidste år var der skybrud 2 af dagene, men på trods af det, formåede vi at holde dem tørre og tilfredse. At vi så var fuldstændig gennemblødte, var en hel anden sag. Men i år bliver det naturligvis solskin, så jeg satser på, at det ikke bliver et tilbagevendt problem. Nætterne i teltet kan måske også blive interessante, men vi tager sleepbags med, hvor de plejer, at sove fint, fordi de bliver holdt trygge og varme.

Min største bekymring går egentlig på min egen fysiske tilstand. Da vi gik i 2014 med Ellie, havde jeg ugen forinden løbet halv ironman, så formen manglede ikke noget. Sidste år var jeg på barsel og min afsky for offentlige transportmidler med en tvillinge-barnevogn gjorde, at jeg i mange måneder forinden gik 10-20 km om dagen. Det har jeg ikke ligefrem gjort i år.. Tværtimod er træning en by i Rusland pt. I hvert fald træning, der har gjort min krop klar til at gå 25 km. om dagen med oppakning og et sæt tvillinger.

Nu ser vi.

Det er i hvert fald et hyggeligt arrangement, selvom det også er en hård omgang for kroppen.

Man kan få et rigtig fint indtryk af turen her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det store blogindlæg om mor-politiet